Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polędwiczka w marynacie warzywno piwnej

2.0
(3)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

marynata warzywna w piwie
polędwica wieprzowa 500 g
sól, pieprz
olej 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Polędwiczka w marynacie warzywno piwnej

Przepis na marynatę znajdziecie tutaj: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/59089/marynata-warzywna-w-piwie.html

Mięso umyć osuszyć włożyć do marynaty na 20h, Po wyjęciu mięso dokładnie oczyścić z warzyw, przyprawić odrobinę soli, pieprzu, ułożyć do naczynia żaroodpornego, polać 2 łyżkami oliwy, Piec 30 minut w rozgrzanym piekarniku w 180 stopniach, od czasu do czasu polewając z dna tłuszczem.

Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnik 01.10.2011 21:24
pycha
Monika193
Monika193 15.11.2010 06:20
super
marta0906 13.11.2010 14:29
Świetne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak