Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ogórki nadziewane tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórek zielony 5 szt
biały ser 10 dkg
majonez 3 łyżki
szczypiorek usiekany łyżki
sól, pieprz
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Ogórki nadziewane tuńczykiem

Ogórki obieramy ze skórki. Cztery przekrajamy wzdłuż, usuwamy pestki, Jeden kroimy w drobną kostkę. Tuńczyka odsączamy i rozdrabniamy niezbyt dokładnie. Ser rozcieramy i mieszamy z majonezem. Doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy tuńczyka, ogórek i szczyporek. Całośc mieszamy i odstawiamy do lodówki na pół godziny. Połówki ogórka napełniamy farszem przed samym podaniem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jordi 25.09.2013 08:54
ciekawy pomysł
Ada-Gaba 07.06.2012 06:42
ciekawy przepis
fictor123 14.03.2012 07:42
mniam
Ania67 30.05.2011 22:31
fajny pomysl

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak