Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gulasz po węgiersku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

słonina 20 dag
cebula 1 kg
papryka 1 kg
mięso wieprzowe bez kości 1 kg
ziemniaki 2 kg
pomidory 1 kg
Kucharek przyprawa do potraw
pieprz
Papryka słodka mielona Prymat 2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: gulasz po węgiersku

słoninę wytapiamy na tłuszczu smażymy pokrojone mięso dodajemy pokrojoną cebulę przyprawiamy mieloną papryką paprykę i pomidory kroimy w kostkę ziemniaki również warzywa gotujemy dodajemy mięso z cebula kucharek i pieprz do smaku gotujemy do miękkości ziemniaków

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata106 08.01.2012 19:55
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak