Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KORECZKI SZYNKOWO-GRUSZKOWE

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szynka 10 PLASTRÓW
ser żółty 10 PLASTRÓW
gruszki 3 SZT
wykałaczki 10 SZT

Przepis i sposób przygotowania na: KORECZKI SZYNKOWO-GRUSZKOWE

Gruszki obrać, usunąć pestki i pokroić na cztery części. Każdy kawałek owinąć plastrem sera i plastrem szyki. Spiąć wykałaczką, aby trzymało się razem. Podgrzać do momentu, aż ser stanie się miękki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak