Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

RYBY W ZALEWIE

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryby filet mintaj lub morszczu 1 kg
cebula 2-3 szt
ogórki konserwowe 1 słoik
Zalewa:
olej 1/2 szkl
woda 2 szkl
ocet 6 łyżek
ketchup 3 łyżki
cukier 3-4 łyżki
wszystko gotować 5 min
koncentrat pomidorowy 1 (mały)

Przepis i sposób przygotowania na: RYBY W ZALEWIE

Ryby smażyć w mące i w bułce,usmażone przekładać ogórkami i cebulą pokrojoną w kostkę ,w naczyniu żaroodpornym.Zalać zalewą. Odstawić do wystudzenia i wstawić do lodówki.Najlepiej smakują na trzeci dzień:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SyMiki 28.01.2011 12:29
Pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak