Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajko na miękko

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko
sól
woda

Przepis i sposób przygotowania na: jajko na miękko

Najpierw gotujemy wodę z dodatkiem soli , po zagotowaniu wrzucamy jajka i gotujemy 3,5 minuty .Możemy dodać do jajka jakiś dodatek ja dodałam rzodkiewkę . Polecam , na śniadanie lub kolację .Dietetyczne.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Adamorek 05.08.2011 10:56
dobre
Katarzyna99 17.05.2011 10:54
przysmak z dziecięcych lat:)
ewelina/bunia 15.02.2011 19:33
osobiścię wole na twardo:-)
matii6 04.01.2011 20:25
ja też wolę na twardo ,ale mąż na miękko
Margo1 20.10.2010 11:52
mi od razu z jajkiem przypomina się dzieciństwo, babcia zawsze mi szykowała jajko a teraz ja sama
IZABELA29 19.10.2010 16:44
mój mąż jest specem od tych jaj
alaaa 19.10.2010 15:59
to naprawdę świetne na śniadanko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak