Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta szprotkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

twaróg 30 dag
cebula 1/2 szt
smietana 18% 1 łyżka
sól
szprotki 1 puszka (w oleju)

Przepis i sposób przygotowania na: pasta szprotkowa

Ryby osączamy i drobno kroimy. Cebulę obieramy i drobno siekamy. Ogórki kroimy w małą kostkę. Twaróg rozdrabniamy i mieszamy ze śmietaną. Ogórki, szprotki i cebulę dodajemy do twarogu i mieszamy, przyprawiamy solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Roman5 21.11.2010 19:01
dawno nie robilem tego

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak