Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczeń z polędwicy

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 50 g
sól
polędwica wołowa 900 g

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń z polędwicy

Mięso umyć, usunąć błony, posolić. Folię do pieczenia posmarować masłem, owinąć nią mięso, ułożyć w brytfannie i piec w piekarniku przez 20 minut. Mięso wyjąć i poporcjować w plastry.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak