Pasta z ryby z majonezem

Pasta z ryby z majonezem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gram

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez 150 g

  • sól

  • papryka zielona

    50 g
  • cebula

    100 g
  • ryba wędzona

    800 g
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Rybę obrać, zemleć.
Cebulę drobno posiekać.
Paprykę umyć, usunąć nasiona i pokrajać w paski.
Rybę, cebulę, i paprykę posolić i wymieszać z majonezem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

gacopierz23

18.10.2010 21:06
smaczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat