Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z ryby z majonezem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

majonez 150 g
sól
papryka zielona 50 g
cebula 100 g
ryba wędzona 800 g

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z ryby z majonezem

Rybę obrać, zemleć.
Cebulę drobno posiekać.
Paprykę umyć, usunąć nasiona i pokrajać w paski.
Rybę, cebulę, i paprykę posolić i wymieszać z majonezem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gacopierz23 18.10.2010 21:06
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak