Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 2 sztuki
masło 1 łyżka
olej 1 łyżka
roztarty czosnek 2 ząbki
cebula 1 sztuka
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna

Jajka ugotować na twardo. Obrać ze skorupek, wyjąć żółtka, posiekać białko i zieleninę, rozetrzeć żółtko z masłem i olejem, dodać lekko podsmażoną cebulkę. Wszystko wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 12.10.2011 21:53
ja też bardzo lubię
RenataZ-et 26.10.2010 10:07
Bardzo lubię pasty do chleba w szczególności na kolację :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak