Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Duszony Królik

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

królik 4 porcje
sól do smaku
pieprz do smaku
Kucharek przyprawa do potraw do smaku
masło 2 łyżi
cebula 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Duszony Królik

Królika dokładnie myjemy i dajemy na patelnie posypanego solą. Dodajemy pokrojoną cebulkę w plastry, polewamy oliwą dodajemy 2 łyżki masła. Dusimy pod przykryciem do miękkości. Do smaku doprawiamy pieprzem i Kucharkiem. Smacznego !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aneta69 23.10.2010 22:12
no nie wiem czy bym takiego duszonego króliczka zjadła
Buczo007 18.10.2010 11:28
Pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak