Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masa kokosowa do przełożenia

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło roślinne 25 dag
cukier puder 20 dag
żółtka jaj 2
mleko 2 szkl
kasza manna 2 łyżki
wiórki kokosowe 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Masa kokosowa do przełożenia

Ugotowac gęstą kaszę ,ostudzic ,wsypac wiórki.Utrzec masło z cukrem waniliowym i cukrem pudrem,wciąż ucierając ,dodawac po łyżce kaszy .Przełożyc placek i ostudzic w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wojt@s
Wojt@s 22.09.2013 18:04
muszę sam spróbować
caralajna 12.03.2012 07:38
jak kokosowe to na pewno smaczne
rakow2
rakow2 20.12.2011 15:22
bardzo lubię kokos
Gosia32
Gosia32 22.03.2011 08:53
super przepis;]
ben-ka 10.03.2011 09:58
Fajna masa:)
Krzysztof42 22.02.2011 15:35
dobra masa zawsze się przyda do przełożenia
Margo1 21.09.2010 12:42
kokosowe, moje ulubione
Łucja1 16.09.2010 18:02
pyszna i prosta do wykonania

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak