Masa kokosowa do przełożenia

Masa kokosowa do przełożenia

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło roślinne

    25 dag
  • cukier puder

    20 dag
  • żółtka jaj

    2
  • mleko

    2 szkl
  • kasza manna

    2 łyżki
  • wiórki kokosowe

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ugotowac gęstą kaszę ,ostudzic ,wsypac wiórki.Utrzec masło z cukrem waniliowym i cukrem pudrem,wciąż ucierając ,dodawac po łyżce kaszy .Przełożyc placek i ostudzic w lodówce.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

[email protected]

22.09.2013 18:04
muszę sam spróbować

caralajna

12.03.2012 07:38
jak kokosowe to na pewno smaczne

rakow2

20.12.2011 15:22
bardzo lubię kokos

Gosia32

22.03.2011 08:53
super przepis;]

ben-ka

10.03.2011 09:58
Fajna masa:)

Krzysztof42

22.02.2011 15:35
dobra masa zawsze się przyda do przełożenia

Margo1

21.09.2010 12:42
kokosowe, moje ulubione

Łucja1

16.09.2010 18:02
pyszna i prosta do wykonania

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat