Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polędwica musztardowo-miodowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polędwica wieprzowa 2 szt
musztarda 3 łyżki
miód 3 łyżki
olej 2 łyżki
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Polędwica musztardowo-miodowa

Polędwiczki pokroić na plastry grubości ok. 1,5 cm, delikatnie rozbić, oprószyć pieprzem i solą. W misce rozmieszać miód, musztardę i oliwę, dodać paprykę oraz tymianek. Powstałą mieszaniną pokryć kawałki polędwiczek, wstawić do lodówki na minimum 3 godziny. Następnie smażyć na złoty kolor z obu stron.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

goofy9 21.06.2012 23:48
robię identyczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak