Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

BUŁECZKI SZPINAKOWE

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bułki z pestkami dyni 4 szt
szpinak mrożony 15 dkg
ser pleśniowy 5 dkg
pestki dyni garść
Gałka muszkatołowa mielona Prymat
jajka przepiórcze 4 szt
kabanos 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: BUŁECZKI SZPINAKOWE

Szpinak podsmaz na oliwie, przypraw. Dodaj pokrojone kabanosy. Bułki lekko wydrąż, napełnij szpinakiem, do kazdej wbij jajko. Posyp pokruszonym serem i pestkami dyni, oprósz pieprzem. Zapiekaj 10-12 min w 180 st.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak