Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Drożdżowe z powidłami, śliwkami i winogronami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

4 małe kawałki placka drożdżow
powidła śliwkowe
2 śliwki
winogrona kilka szt. (bez pestek)
cukier puder

Przepis i sposób przygotowania na: Drożdżowe z powidłami, śliwkami i winogronami

Odkroić wierzchy z placka, śliwki przekroić na połówki, wypestkować i każdką połówkę przeciąć na 3 części. Ciasto posmarowac powidłami, układać po kilka kawałków śliwek na każdym cieście.Ozdobić winogronami i posypać cukrem pudrem. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak