Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zarumienione pierożki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

olej 3 łyżki
pierogi 8 z kapustą i grzybami

Przepis i sposób przygotowania na: Zarumienione pierożki

Gotowe pierożki wrzucamy na gorący olej i podsmażamy do chwili,aż będą miały rumiany kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pacpaw 18.07.2011 19:45
i to ładnie zarumienione
maciek7 23.02.2011 18:26
pyszne
banditka 23.11.2010 09:33
pychota!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak