Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty i kukurydzy

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona
cebula 1
kukurydza w puszce
majonez
pieprz i sól

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty i kukurydzy

kapuste drobno szatkujemy, a następnie parzymy w wodzie przez ok 4 minuty z dodatkiem soku z cytryny, odciskamy, dodajemy kukurysze (ok pół puszki) oraz cebule pokrojoną w drobną kostke, mieszamy z majonezem i przyprawami

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kotlet 27.06.2011 23:10
to jedna z moich ulubionych
Iwusia 13.01.2011 01:51
też taką robię :) Jest smaczna :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak