Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wędzonej ryby

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryba wędzona 30 dag
masło roślinne 15 dag
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wędzonej ryby

Rybę obrać z ości, bardzo drobno pokrajać, połączyć z masłem roślinnym dodac sól i pieprz do smaku. Dokładnie utrzeć na gładką masę. Podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ONY_za_kare 05.09.2013 14:09
dobra pasta
Betka 21.04.2012 01:10
dobry pomysł;))
romanrafal
romanrafal 15.03.2012 18:09
przepyszna
Halusia 19.07.2011 19:04
Też taką robię - jest super!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak