Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta ze szprotami z serem topionym

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sól do smaku
pieprz do smaku
ser topiony 15 cheddar
jajko ugotowane na twardo 1 szt.
szprotki 1 (w oleju)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta ze szprotami z serem topionym

Szprotki z serem rozetrzeć w misce na gładką masę. Po uzyskaniu jednolitej masy dodać jajko utarte na tarce o drobnych oczkach oraz pozostały olej z konserwy.Przyprawić do smaku solą, pieprzem i dokładnie wymieszać.Podawać do pieczywa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 18.01.2014 08:23
smaczna pasta
Angelika10 07.12.2011 00:41
mniam
Iwona51
Iwona51 03.12.2011 00:50
fajna
Gosia32
Gosia32 05.06.2011 08:28
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak