Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz na szybko

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory 3 szt
sól
pieprz
przyprawa uniwersalna Kucharek
pieczarki 0,5 kg
cebula 3 szt.
parówki 0,5 kg
papryka 2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz na szybko

Pokrojone w talarki parówki, obsmażyć na oleju i przełożyć na talerz. Pieczarki pokrojone w plastry zrumienić na patelni, dodać pokrojoną cebulę i paprykę. Gdy zmiękną dodać rozdrobnione pomidory. Podlać wodą i dusić 15 minut, doprawić do smaku. Dodać parówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak