Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki Panierowane

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 6 sztuk
jajko 1 sztuka
sól do smaku
pieprz do smaku
kuchare do smaku
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki Panierowane

Pieczarki umyć i oczyścić. Będą nam potrzebne same kapelusze. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Opanierować w bułce tartej i jajku z dodatkiem kucharka. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Patrycja38 16.10.2010 21:33
Też takie robię i nie używam mąki do panierki :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak