Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wątróbka wieprzowa

4.0
(30)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wątróbka wieprzowa 1,5 kg
mąka w/g uznania
jabłka 4 szt
cebula 7 szt
sól, pieprz do smaku
majeranek do smaku
olej w/g uznania
woda 2 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: wątróbka wieprzowa

wątróbkę pokroić na kawałki oprószyc mąką i usmażyć na oleju.Cebulę pokroić i zeszklić na oleju ,dodać jabłka i dusić.Następnie wlać wodę ,posypać pieprzem,solą,majerankiem , papryka i dusić 20 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jaheira11 17.10.2010 21:02
pychota

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak