Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cygónula

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby suszone 1 dag
sól
pieprz
wędzonka 30 (wieprzowa)
kapusta kiszona 60 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Cygónula

Grzyby zamaczamy w zimnej wodzie. Kapustę lekko płuczemy, zalewamy wodą i gotujemy. Wędzonkę wieprzową kroimy w drobną kostkę, dodajemy z grzybami do kapusty i gotujemy tak długo, aż mięso z wędzonki będzie miękkie. Doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak