Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wieprzowina zapiekana z jablkami

2.0
(9)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wieprzowina 1/2 kilograma
jabłko kwaśne 200 kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Wieprzowina zapiekana z jablkami

kawalek wieprzowiny bez kości połozyc na folii aluminiowej, posolić, popieprzyć, wymazać musztardą francuską z gorczycą, nastepnie obłożyć jablkami pokrojonymi w plastry.Piec w temperaturze 180 stopni od 1-1,5 godziny w naczyniu żaroodpornym zawiniętą w folii.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rakow2
rakow2 14.12.2011 17:33
o jej nie możliwe
KasiaK90 21.11.2011 13:48
super
accee 10.01.2011 22:47
Super przepis
pegaz 03.11.2010 08:05
ciekawie
magdalena97 27.09.2010 07:10
na przepis wygląda apetycznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak