Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

chleb zapiekany z bekonem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

chleb
masło
musztarda
bekon
pomidory 500 gram
ser 350 gram

Przepis i sposób przygotowania na: chleb zapiekany z bekonem

8 kromek chleba tostowego posmarować masłem i musztardą pikantną,obłożyć cienkimi plasterkami bekonu.Zapiec na chrupko.pomidory i ser pokroić w plasterki i przykryć nimi bekon.Zapiec ponownie tak aby ser się roztopił.Gotowe tosty posypać pietruszką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak