Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz pieczarkowy z kiełbaską i szynkę

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 0,5 kg
szynka wieprzowa 30 dag
margaryna do smażenia
kiłbasa zwyczajna 1 laska
przyprawa uniwersalna Kucharek do smaku
woda 50 ml

Przepis i sposób przygotowania na: farsz pieczarkowy z kiełbaską i szynkę

Margarynę roztopić, dodać pokrojoną cebule , smażyć na złoto, dodać pokrojoną kiełbasę, szynkę , dusić , dodać umyte i pokrojone pieczarki, podlać odrobiną wody, dodać przyprawy i dusić

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

miki47 28.08.2012 11:53
pyszne
gusia1000 28.01.2011 00:32
Świetny farsz.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak