Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gołąbki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso mielone 50 dkg
kapusta biała 2 szt.
ryż 70 dkg
cebula biała 1 szt.
masło 1/2 kostki
Kucharek przyprawa uniwersalna 2 łyzki
Pieprz biały mielony Prymat 1 łyżeczka
sól 1 łyzka

Przepis i sposób przygotowania na: gołąbki

Ryż ugotować w osolonej wodzie i odcedzić. Z kapusty obrać liście i ugotować w wodzie. W garnku rozpuścić masło wkroić cebulę i dodać mięso mielone. Wysmażyć. Połączyć z ryżem, wymieszać i doprawić do smaku. Zawijać w kapustę i zapiec w piekarniku albo na patelni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 29.12.2011 10:51
pycha
Beata73 29.12.2011 10:51
pycha
Beata73 29.12.2011 10:51
pycha
mamusia1 28.12.2011 10:27
wspaniałe
mamusia1 28.12.2011 10:27
wspaniałe
iknkirke 27.12.2011 15:45
mniam
SyMiki 04.10.2011 19:44
pychotka
Beata73 10.04.2011 17:47
bardzo takie lubię!
Beata73 10.04.2011 17:47
bardzo takie lubię!
SyMiki 06.04.2011 19:55
pychotka
mamusia1 24.02.2011 17:11
pychotka!
mamusia1 24.02.2011 17:11
pychotka!
Beata73 26.11.2010 17:23
wspaniałe!
Kryska73 25.11.2010 20:50
pyszne!
Mysiunia 01.11.2010 09:36
gołąbki to cos co lubie najbardziej!
IZABELA29 17.10.2010 14:02
takie to ja lubię i wolę piec w piekarniku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak