Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

karkówka z czerwoną kapustą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat 1 sztuka
kapusta czerwona 1 świeża
karkówka 1 bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: karkówka z czerwoną kapustą

mięso i kapustę pokroić na kawałki około 1 cm posypać trochę solą i dość mocno przyprawą do mięsa układać w naczyniu żaroodpornym na przemian mięso i kapustę aż będzie wszystko włożone troszkę polać olejem i wodą piec w piekarniku 1,5godziny w 180stopni aż mięso będzie miękkie

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak