Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekanka z jajka i pieczarek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 30-40 dag
jajko 2
chleb

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka z jajka i pieczarek

Jest to przepis na około 3 osoby.

Pieczarki pieczemy pokrojone w drobne kostki na patelni(należy przyprawić solą). Następnie rozczepujemy jajka i dodajemy do nich kucharka. Na chleb nakładamy upieczone pieczarki i nalewamy na to rozczepane jajko. Taką kanapkę wkładamy na rozgrzany tłuszcz i pieczemy do zarumienienia się(lepiej żeby zapiekanka była bardziej przypieczona)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika179
Monika179 08.11.2010 19:09
super przeps
Emilia22 16.10.2010 08:59
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak