Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smażony oscypek

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

olej do smażenia
żurawina opcjonalnie
oscypek 1 duży

Przepis i sposób przygotowania na: Smażony oscypek

Oscypek kroimy na dość grube plastry (0,5cm) i smażymy na rozgrzanym oleju 15-20 sekund z każdej strony. Pierwszy raz jadłam takiego oscypka na ciepło w Zakopanem - teraz towarzyszy mi wszędzie :-)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 04.01.2013 20:16
oj pewnie jest smaczny, ciepły serek
smakowita 17.08.2012 21:38
bardzo apetyczny !
Aleksandra45 01.09.2011 22:14
uwielbiam!!!
angelika14 19.04.2011 18:29
ja też uwielbiam oscypka na ciepło z żurawina:
wiktor188 27.01.2011 19:44
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak