Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

karkówka z pieczarkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 0,7 kg
przyprawa uniwersalna 1/4 szklanki
cebula 2 sztuki
ketchup pikantny 1 sztuka
karkówka 1 bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: karkówka z pieczarkami

karkówkę pociąć na plastry około 1cm ułożyć w naczyniu żaroodpornym wymieszać magi z ketchupem w wylać to na karkówkę cebulę pokroić na piórka i poddusić na oleju ułożyć na mięso pieczarki pokroić na plasterki lekko obgotować wyłożyć na mięso i cebulę piec 1,5godziny w 180stopni aż mięso będzie miękkie

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak