Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polewa kakaowa do ciast i ciasteczek

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukier puder 20 dkg
kakao 3 łyżki
margaryna 1 łyżka
woda 3 (przegotowana)

Przepis i sposób przygotowania na: Polewa kakaowa do ciast i ciasteczek

Kakao, cukier puder i margarynę dokładnie wymieszać. Dodawać partiami wodę. Ucierać składniki tak długo, aż powstanie gęsta masa. Potem polewę zmiksować i gotowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

maciek7 19.02.2012 19:16
dobra
matii6 29.12.2010 19:17
przepis wypróbowany,polecam
plocia 29.10.2010 21:39
Robię podobnie, ale i ta pewnie smaczna
Justyna73 18.10.2010 14:40
sprawdzone i smaczne
alaaa 16.10.2010 13:41
robię bardzo podobną polewę i jest super
gacopierz23 16.10.2010 10:49
też taką robię ale z cukrem kryształem muszę Twój wypróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak