Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczeń

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cielęcina bez kości 1 i 1/2 kg
masło 1 łyżka
woda 1/2 szkl
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń

Mięso opłukać i obrać z błon. Posolić i popieprzyć do smaku. Mięso ułożyć w prodiżu lub piekarniku. Skropić wrzącą wodą, na wierzch położyć masło i piec ok. 60 min, aż mięso nabierze złocistego koloru.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rutynka 22.02.2012 10:08
fajne :)
Emilia21 19.10.2011 15:29
super
plocia 16.10.2010 22:10
Ale bym zjadła ...
plocia 16.10.2010 22:10
Ale bym zjadła ...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak