Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa z razowego chleba z winem

4.0
(26)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

chleb razowy 250 g
masło 1 łyżka
rosół wołowy 1 itr
żółtko jajek 2 szt
wino czerwone wytrawne 1 kieliszek

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z razowego chleba z winem

Z chleba odciąć skórki, pokruszyć środek,dodać masło,zalać małą ilością rosołu i rozgotować.Zmiksować,dodać resztę rosołu wraz z winem i zagotować. Po zdjęciu z gnia podprawić żółtkami.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 03.11.2012 08:03
interesująca zupa
babcia
babcia 08.07.2012 12:52
ciekawa..
babcia
babcia 08.07.2012 12:52
ciekawa..
Miki 21.04.2012 23:26
mniam
KasiaK90 02.03.2012 08:14
super pomysł
gosia47-47 04.06.2011 14:52
idealne :D
mehia 16.10.2010 14:16
pomysłowe :)
anja3107 15.10.2010 12:05
super
Jolanta41 15.10.2010 11:13
Proponuję dwa kieliszki wina ! Jeden wypić w trakcie gotowania zupki! :)
aginaa 15.10.2010 10:38
na pewno pyszna jest

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak