Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filet z ryb w oliwkach i papryce

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z dowolnej ryby 30 dag
ząbek czosnku 2
oliwa 2 łyżki
oliwki zielone 2 łyżki
papryka czerwona 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Filet z ryb w oliwkach i papryce

Oliwę mieszamy z przyprawą do ryb, oregano i drobno posiekanym czosnkiem i zalewamy nią ryby. Odstawiamy w chłodne miejsca na 30 min. Osuszaną rybę układamy w foli. Oliwki kroimy w talarki, paprykę w paski i posypujemy rybę. Folię zakręcamy i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 200 °C na 30 min. Można podawać z kasza gryczaną.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelinapac 24.02.2013 20:30
musi być świetny
Joanna108
Joanna108 06.05.2012 09:52
ładnie wygląda
BernadettaP 17.02.2012 11:32
Taką rybką też nie pogardzę :)
Sylwia56
Sylwia56 09.01.2012 23:59
o ciekawe
Jolanta_P-S 10.08.2011 16:34
smacznie i kolorowo
Izabela/bella81 27.04.2011 10:03
ładnie wygląda
Zoso 27.02.2011 21:26
pięknie wygląda
edyta44 28.01.2011 09:47
i zapewne smaczna
traktorek 01.01.2011 13:52
bardzo kolorowe
Anna169Hosz 12.11.2010 15:26
Podoba mi się taka kompozycja smakowa.
marta0906 05.11.2010 21:39
smakowicie wygląda
Grażyna13 17.10.2010 23:09
Smakowite te filety !
pacpaw 16.10.2010 12:02
tego zestawu akurat nie jadłem osobiście :o) ale jeśli gryczaną długo się wygotuje to traci ten nieprzyjemny dla mnie zapach, także może niedługi i gryczana będę zajadał
ben-ka 16.10.2010 08:20
Filety ładnie się prezentują i co widzę ? kasza gryczana a do gulaszu to be?:):):)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak