Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

przekąska z jajek w galarecie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

groszek konserwowy 1 puszka
jajko 3 sztuki
bulion warzywny 2 szklanki
szczypta soli i pieprzu
szynka gotowana 12 plastrów
Żelatyna wieprzowa Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: przekąska z jajek w galarecie

rozpuścić żelatynę wymieszać z bulionem przyprawić do smaku i odstawić w tym czasie ugotowane jajka obrać i pokroić na ćwiartki każdą cząstkę zawinąć w plaster szynki ułożyć w głębszym półmisku i zalać galaretką udekorować groszkiem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak