Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Por faszerowany

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

majonezu 2 łyżki
białego pora 200 g
makreli wędzonej 300 g
pieprz do smaku
bulion 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: Por faszerowany

Pora kroimy na kawałki 2 cm i gotujemy go przez 10- 12 minut w bulionie.Odsączamy i delikatnie wyjmujemy jego środki.Napełniamy farszem.Makrelę obieramy z ości .Cebule ze szczypiorkiem oczyszczamy ,drobno siekamy i łączymy z makrelą i majonezem.Doprawiamy do smaku pieprzem.Takim farszem napełniamy por.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 02.03.2014 22:19
bardzo fajny pomysł
Aneta41 19.04.2013 10:38
muszę kiedyś spróbować
w mojej kuchni 18.04.2013 00:39
pomysł wart zrobienia
ben-ka 01.12.2011 08:29
też tak uważam,że to ciekawy przepis.
barbara11561 07.06.2011 07:42
Bardzo ciekawy:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak