Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajeczny sos vinegrette

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1 główka
ocet sherry 4 łyżki
oliwa 5 łyżek
jajko ugotowane na twardo 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Jajeczny sos vinegrette

Jajko i cebulę drobniutko posiekać. Następnie dodać ocet i oliwę. Całość wymieszać i przyprawić solą i pieprzem. Sos można podawać np ze szparagami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aginaa 28.04.2011 15:25
pomyslowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak