Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta orzechowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

twaróg 30 dag
ząbki czosnku 2 szt.
łyżka masła
orzechy włoskie 4 szt.
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: pasta orzechowa

Ząbki czosnku obierz, drobno posiekaj i utrzyj z szczyptą soli. Dodaj łyżkę masła oraz rozgnieciony twaróg. Zmiksuj składniki. Posiekaj orzechy włoskie i wsyp do pasty. Dopraw do smaku pieprzem i solą

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

daria899 07.08.2011 16:07
smaczna :)
Krystyna32 29.07.2011 14:38
super
MAŁGORZATA108 14.10.2010 20:24
Z nazwy myślałam, że będzie na słodko, a to pasta na ostro.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak