Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z jabłek i jeżyn

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 3 szt.
jeżyny 25 dkg
śmietanka kremowa 0,5 szkl.
cukier puder 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z jabłek i jeżyn

Z umytych jabłek wykroić gniazda z pestkami.Pokroić w kostkę.Umyte jeżyny osączyć i połączyć z jabłkami.Posypać cukrem pudrem i polać śmietanką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

TyTaN 29.03.2012 21:23
bardzo dobra surówka
joanna77 01.09.2011 16:14
pyszna
Kopiko1983 31.08.2011 20:46
Świetna! Mniam...
ajres 13.07.2011 20:56
smakowite
Halusia 28.06.2011 20:52
Super!
Ania67 27.05.2011 18:42
pyszna
Agnik 23.05.2011 16:04
takiej jeszcze nie jadłam
kanu83 06.02.2011 12:59
pycha
Marzena40 16.01.2011 16:20
prosta
MAR3STA 16.11.2010 18:06
ciekawe
eli82 15.11.2010 18:00
ciekawe
jolaxa 14.11.2010 19:37
mmm chetnie bym zjadla :)
aginaa 25.10.2010 19:13
pychotka
gacopierz23 22.10.2010 20:37
ciekawy deser

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak