Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Boczek faszerowany na grilla

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso mielone 30 dag
cebula 1 szt
czosnek 2 ząbki
śmietana 2 łyżki
boczek 10 plastry
bułka 1 namoczona w wodzie

Przepis i sposób przygotowania na: Boczek faszerowany na grilla

Plastry boczku układamy tak, aby na siebie zachodziły. Posypać majerankiem.
Wyrobić resztę składników ,przyprawić, położyć na boczku.
Boczek zwinąć i spiąć.

Natrzeć przyprawami i schłodzić.
Pokroić w grube plastry i grillować z obu stron,
smarując olejem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak