Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty i marchwi

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchew 1 sztuka
cebula biała 1 sztuka
sól do smaku
cukier 1 szczypta
olej roślinny odrobina
kapusta kiszona 0,5 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty i marchwi

Kiszoną kapustę kroimy (jeżeli jest długa) , cebulę drobno siekamy i dodajemy do kiszonej kapusty w raz z startą marchewką na tarce .
Po czym dodajemy przyprawy (sól oraz pieprz) , szczyptę cukru i olej.
Wszystko to dokładnie mieszamy i podajemy do obiadu lub na przekąskę .

Smacznego ^^

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

goofy9 13.10.2010 23:33
zdecydowanie pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak