Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

POLEWA CZEKOLADOWA DO CIAST !

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

masło 2 ŁYŻKI
śmietana 2 ŁYŻKI
cukier 4 ŁYŻKI
kakao 2 ŁYŻKI

Przepis i sposób przygotowania na: POLEWA CZEKOLADOWA DO CIAST !

WSZYSTKIE PRODUKTY ROZPUSZCZAMY W GARNKU NA MAŁYM OGNIU NIE DOPUSZCZAJĄC DO ZAGOTOWANIA. CIASTO POLEWAMY PRZESTUDZONĄ POLEWĄ.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kuchenka 05.08.2013 16:26
robię domowym sposobem, ale inną
Bernadeta1 11.03.2013 21:57
robię podobnie
AgaS10 17.01.2013 09:06
fajna polewa:)
Anna152 24.06.2012 08:13
swietna
kamyk 21.05.2012 13:10
super
Norgiusz 17.03.2012 07:40
mniam
rutynka 12.03.2012 12:31
mmm extra
PaniMISIOWA 08.03.2012 19:39
pyszna
Adamorek 27.02.2012 11:25
wolę z topionej czekolady i bez masła
dianix 19.09.2011 20:07
lubie taka polweę...
iga2 17.05.2011 22:08
doskonała:)
Ewelina38 07.04.2011 11:26
pyszne ciasteczko z rewelacyjną polewą i jeszcze tyko kawusia ...
misia53 29.10.2010 23:32
Podobnie robię .

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak