Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Drobiowy filecik z farszem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

drób filety 4 szt
wątróbka drobiowa 15 dag
zielona pietruszka 2 łyżeczki
jaja 2 szt
mąka do smaku
sól do smaku
olej do smażenia
wieprzowina 10 dag (chuda)

Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowy filecik z farszem

Wątróbkę i mięso zmielić z namoczoną bułką. Dodać sól, pieprz, pietruszkę. Filety rozbić, nałożyć farsz, zwinąć, opanierować i smażyć na oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iknkirke 30.11.2011 12:16
pycha
Juleczka20 19.11.2011 07:30
pyszy
mari 14.10.2010 14:16
Brzmi apetycznie:) Muszę wypróbować!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak