Składniki:
pół kg mięsa wołowego bez kośc | |
mąka | 60 dag |
jajko | |
pół szklanki zimnej wody | |
łyzka margaryny | |
sól, pieprz | |
kg buraków czerwonych | |
ziele angielskie | |
czosnek ząbki 5 | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
pół kg wędzonych żeberek |
pół kg mięsa wołowego bez kośc | |
mąka | 60 dag |
jajko | |
pół szklanki zimnej wody | |
łyzka margaryny | |
sól, pieprz | |
kg buraków czerwonych | |
ziele angielskie | |
czosnek ząbki 5 | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
pół kg wędzonych żeberek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: