Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filety brzoskwiniowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka 70 dag
brzoskwinie 4 połówki
ser żółty 4 plastry
czosnek 2 ząbki
masło 1 łyżka
Zioła prowansalskie suszone Prymat
sól
pieprz
b.tarta i mąka do panierowania
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Filety brzoskwiniowe

1 brzoskwinie kroimy w paski,czosnek przeciskamy przez praskę,mięso kroimy i nacinamy kieszonki,oprószamy sola i pieprzem , kieszonki nacieramy ziołami faszerujemy owocami spinamy wykałaczkami panierujemy w mące jajku i bułce
2filety z czosnkiem smażymy na oleju przekładamy do brytfanny przykrywamy wiórkami masła i serem zapiekamy 30 minut w temp. 180st.C

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak