Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka nadziewane tuńczykiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka
majonez 3 łyżki
ogórek kiszony 1 sztuka
sól, pieprz do smaku
natka pietruszki 1 szczypta
cebula 1 sztuka
jajko ugotowane na twardo 5 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: jajka nadziewane tuńczykiem

Jajka umyć, ugotować na twardo, obrać, przekroić wzdłuż;żółtka wyjąć. Tuńczyka odcisnąć z oleju; cebulę i ogórka kiszonego obrać, pokroić w kostkę. Tuńczyka, cebulę, ogórka i żółtka wymieszać z majonezem. Doprawić solą i pieprzem. Powstałą pastą wypełnić połówki jajek. Posypać natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eliza135 03.11.2012 20:52
dobre
eli82 02.10.2011 09:20
pomysłowe
agogo2 17.06.2011 22:14
polecam
adam1f 19.02.2011 15:17
super
wolochski 08.12.2010 22:31
mmm dodam do ulubionych:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak