Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wątróbka drobiowa smażona.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 1 kg
cebula biała 4 szt
tłuszcz do smażenia
sól

Przepis i sposób przygotowania na: wątróbka drobiowa smażona.

wątróbkę myjemy,oczyszczamy,kroimy.cebulę kroimy w piórka,tłuszcz rozgrzewamy na patelni,wsypujemy wątróbkę,smażymy później dodajemy cebulę i jeszcze smażymy aż cebula się przemarzy.na koniec solimy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia47-47 12.10.2010 22:23
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak