Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

FARSZ DO PIEROGÓW RUSKICH !

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ziemniaki
ser biały
cebula
sól DO SMAKU

Przepis i sposób przygotowania na: FARSZ DO PIEROGÓW RUSKICH !

ZIEMNIAKI GOTUJEMY, ODCEDZAMY I PRZECISKAMY. CEBULĘ POKROIĆ W DROBNĄ KOSTKĘ I PODSMAŻYĆ NA ZŁOTY KOLOR. DO ZIEMNIAKÓW DODAĆ PRZYSMAŻONĄ CEBULĘ, ROZDROBIONY SER BIAŁY A NA KOŃCU DOPRAWIĆ SOLĄ I PIEPRZEM DO SMAKU.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Elżbieta17 01.09.2012 21:14
super:)
Katarzyna59 31.07.2012 09:13
fajny
Andysz 17.07.2012 07:24
ekstra;)
Łukasz15 05.06.2012 09:03
super
teresa18 31.05.2012 15:56
takie lubie
Adamorek 26.05.2012 19:21
moje ulubione
Patrycja33 18.04.2012 16:18
uwielbiam
Ewa111 12.12.2011 16:22
też tak robię i bardzo lubię ruskie pierogi
iga2 05.11.2011 21:08
super
Ewelina38 04.07.2011 20:08
ulubione pierożki mojego męża :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak